Bellano Dame

Bellano Dame
Bellano Dame Bellano Dame
Model: Bellano
Beschikbaarheid:
Prijs: €2.299
Excl. BTW: €1.900

Beschikbare opties:


* Maat:


De Bellano is het topmodel van Flowbike. De fiets wordt aangedreven middels een krachtige soepele middenmotor die u niet zult horen, zo stil is deze. Vanwege de hoge krachten op de achteras heeft Flowbike gekozen voor de NuVinci versnellingsnaaf, op deze fiets is dat de handmatig te bedienen naaf. Deze hoogwaardige naaf is traploos instelbaar en heeft een overbrengingsverhouding die 20% hoger ligt dan de Nexus-8. De fiets is standaard uitgevoerd met een Samsung batterij van 36 volt 16 amp (576 wh) wat echt uniek is in de prijsklasse.

De Bellano is uitgerust met hoogwaardige Spanninga koplamp en achterlicht die beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Zadel en voorvork zijn voorzien van hoogwaardige vering en zowel voor als achter is de fiets voorzien van Shimano rollerbrakes, waarmee u altijd juist gedoseerd kunt remmen onder alle omstandigheden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een uitgebreid LCD display dat is geplaatst in het midden op het stuur. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 5 ondersteuningsstanden, maar vanuit dit display kunt u ook de verlichting bedienen.

Indien u een fiets zoekt in het absolute topsegment, moet u beslist eens een proefrit maken op de Bellano. U zult elektrisch fietsen in zijn absolute perfectie ervaren.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Flowbike © 2014 - Website by Grindhouse Webdesign